var är solen som jag vill ha ?

tjalahopp! ännu en regnig dag i göteborg, äre verkligen sådant väder man vill ha på de sista dagarna på lovet?
nejnejnejnej ! men imorgon blire antagligen att vi ska dra vidare längre söder ut, och i slutet av lovet ska jag på bröllop för att mina kära kusin gifter sig, iza möller där ska jag nämligen också träffa johanna å kajsa som jag konfirmerde mig med ! nu snart skaa vi åka på middag hos några kompisar som vi inte heller träffar nåt ofta alls, mysigt!

Mot göteborg.

jo men visst känner man att hööösten är påväg! nu har vi landat i nälen lite utanför Malmköping. Imorgon drar vi tidigt iväg med husvagnen och fortsätter till Göteborg, för mamsi och papsi ska på fest. Medans jag själv ska sitta i min självhet. Det skulle inte vara fel om någon hörde av sig till min telefon under denna kväll.
i onsdags fyllde min fina pappa 51. men sköönt ska det bli att komma lite mer söderut, där är det iaf inte 5 grader.  här kommer lite bilder från dagen å veckans bilder. :)
Gratttis papsen!

är på förbättring!

jag har haft en hemsk förkylning, eller vad man ska kalla den! bläblä.
men idag var jag iaf på jobbet, inte alla timmar men det kändes helt okej, jag har ont i mina ögon och jag har ganska svårt att se. jag kan väl inte säga att jag är i full topp, men det är på förbättrings vägen!!
pussshejsan.

utmattad å trött.

kom precis hem ifrån jobbet, nu har jag jobbat i lite mer än en vecka. dessutom så tycker jag att det är roligt å jobba där. kommer vara soft å få lönen sen, jag ska försöka att inte slösa på pengarna dirrekt hehe.
jag gillar vädret starkt!  en sak som jag tycker är sorligt är att min dator är sönder å jag måste sitta på pappas dator och då kan jag inte lägga in mina bilder som jag vill ha på min dator,..
who cares?? nej men nu ska jag sätta igång en film! tjaaarå
denna bilden var den ända som fanns på papsis dator! :)

RSS 2.0