ops!

Jag råkade skriva lite fel, jag menade roligt med första advent! heehh! :))
Pusss på er!

SNÖÖÖÖÖ!

Äntligen är snön här, gud vad jag har längtat! haha Sara min kära vän bad en bön igår att det skulle snöa idag och det fungerade också!! Jag känner världens julstämning, jag längtar till julafton nu, när man lagar god julmat och bakar massa julgodis! I jul tror jag att jag kommer gå upp några kilo pga allt godis som man inte kan motstå! Nu ska jag vara duktig och läsa lite ur engelska boken!
Mysigt med andra advent höreni!

hemma idag.

Jag var hemma idag, jag tog bussen till skolan men då kände jag att jag inte mådde något bra så då åkte jag hem igen. men jag hämtade böcker. den här dagen har varit väldigt långsam men nu är klockan redan halv 8 och jag är riktigt hungrig så jag hoppas att Mamma och kalle kommer snart hem så jag kan få i mig mat!
I helgen ska jag ha en tjejkväll med Matilda och Samatha det kommer blir mysigt!
nu ska jag försöka komma på något bra att skriva om ''my favorite thing'' ingen aning vad jag ska skrivaa..
pussspusss

Tillbaka till Kalla Jämtland!

Jag har haft underbara 5 dagar med älsklingen i london, vi hade underbart väder jag har bara kunna använda skinnjackan en enda dag. Men när jag hade jackan på mig så svättades jag ihjäl.
Vi har inte gjort så jättemycket ändå, Davids föräldrar hade en mycket stor lägenhet och när david köpte sin Iphone 4s så blev han ganska inne i det. Och jag hade ingenting emot det.
Det enda dåliga med london kanske var att man blev väckt av några som höll på att bygga ett hus utanför. nu ska lägga mig i sängen och kolla på film! pussspusss
Utsikten ifrån fönstret i London

Mitcho och kristoffer, Davids Bror + flickvän
här är David inne i sin Iphone 4s !

RSS 2.0