äntligen helg!

slutade vid 11.25, helt galet skönt. ikväll ska vi förbereda inför mammas överasknings''fest'', vi har hyrt några stugor i härjedalen eller något liknade så ska vi äta middag där å ha en mini 50årsfest fast med bara släkten hehee.
idag fyller min bästa vän Amanda år! GRATTTISSSS!! Så imorgon ska jag fira henne med en tjejmiddag med några andra trevliga människor, det kommer bli mysigt å roligt.. det tror jag verkligen! Och på söndag fyller David år, då ska jag åka till Oviken och fira honom med hans familj, kan det bli en bättre helg eller?! :)
men nu ska jag hjälpa min kära fader med maten, jag kan alltid hoppas på nån god mat!
Pusssss !

tjolahopp!

imorgon så är det sista dagen på bageriet ganska trist för nu ska vi till stig in och det är bara teorii... wiiiiiiiiie.
nej men det är bara 3 veckor sen äre praktik på Hov på Jamtli det ser jag iaf fram emot. desutom vecka 44 som är på höst lovet så åker jag till London med älsklingen! :D
Pussssshejs lingonsvejs.

Bokade flygbiljetter till London!!

Jag är överlycklig, jag ska till london med david den 30:onde oktober!!! och det är alltså på höstlovet kommer bli ganska underbart, längtar sjukt mycket nu asså!
Idag var jag med fanny, vi snackade helt galet mycket å käkade pizza å kollade på film, gott å mysigt vare!
Imorgon blire att plugga inför Hygientestet som antingen blir på måndag eller tisdag!
puss å kram!

sjuk, sjuk och låter sjuk.

nu har jag varit hemma sen måndags drog på skolan på måndagen men fick feber sen! jag börjar bli bättre, jag hoppas att bli frisk till imorgon, börjar bli less av att bara ligga hemma i ett tomt hus med feber, halsont å huvudvärk! nu tror jag att jag ska säätta igång ngn bra film eller prata i telefon med älsklingen som jag saknar något enormt!

Daaavid.

Igår hade jag en världens bästa dag med älsklingen, jag fick se hur det var i oviken och det var väldigt fint där, men de bor i en prästgård så det kändes sjukt stort.. men det är väl bara att jag får vänja mig vid att det är så stort? Jag har aldrig någonsin varit såhär lycklig, kan knappt förstå det!  nu ska jag sätta på filmen '' It's Kind of a Funny story''. denhär helgen har gått sjukt snabbt, imorgon börjar skolan igen.. då drar man iväg till bageriet å bakar eller nåt klockan 08.15! wiiiiiho!
pusss

chacha, bloggen!

ja nu har man börjat gymnasiet å det är ganska nice, det var väl lite stelt i början, men nu börjar det ordna till sig! fast nu är det inte lika nice för att jag är hemma och har feber å sånt tråkigt.. men jag hoppas iaf att jag blir frisk tills imorgon för att imorgon skulle jag nämligen till david.. jag tror jag snart ska lägga mig i sängen så jag blir frisk nu börjar bli så sjukt less på att bara ligga i sängen å tycka synd om mig själv...
pusss å kram!

RSS 2.0