Något magiskt,

jag kan äta och dricka idag jag har inte lika ont i halsen, hur kunde detta hända?
det är inte roligt att vara här hemma det finns ingenting att göraaa...
det ända vettiga jag kan göra är typ att plugga, men jag vet inte riktigtt vad vi har denna vecka hehe,
men det blir nog att kolla på one tree hill! man kan typ bara bli glad av den serien! :)
pussisss
JAG SAKNAR DIG MIN VÄN !

Lessss, och sjuk

det började i lördags att jag kände att jag började få huvudvärk, sedan på lördagnatten känner jag är otroligt varm och då förstår jag direkt att jag fått feber..
hela söndagen orkade jag seriöst inte göra ett skit.. jag orkade inte ens smsa eller kolla på en film? det mesta jag gjorde på dagen var att jag sov, det var fett skönt.
idag mår jag bättre men jag kan typ inte dricka, äta eller nåt för det gör så grymt ont att svälja.

HELG

dagen tillbringades med isabelle, mysigt var det absolut. hah, jag har inte skrattat så mycket på länge vi började med våran kladdkaka vid 19.45 och nu är klockan 22.48 och den är fortfarande inte klar helt sjuuukt!
nu har isabelle precis åkt hem och jag har ingen aning vad jag ska göra.. jag vill inte sova heller för då kommer jag typ vakna för tidigt imorgonbitti.
imorgon ska jag och min familj hälsa på min kusin som hälsar på här i östersund som egentligen pluggar i umeå, mysigt ska det bli!
löördagkvällen ska jag tillbringa med några personer som jag tycker om, earth hour.. en filmkväll bra tänkt..
jag är ganska trött men har verkligen ingen lust att sovaaa.
undra om man ska kalla denna kladdkaka en kladdig kaka, den måste typ bli kallad smetkakan elr nåt.

EN RUBRIIK.

jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå vad jag menar, alltså jag vet att du typ finns där och så.. men varför är du en sådan person man inte klarar av ibland... ?
jag vill bara att du ska ändra den stilen och försöka vara den vännen du är ibland,
aja mer behöver jag inte berätta på en person jag inte är så jätte försjust i nu.
jag ursäktar för min usla uppdatering, men jag har haft tid med annat egentligen fattar jag inte hur jag orkar blogga haha. på lördag blire massa mys!
sååå här glad är jag typ varje dag helt seriöst. men idag var det något som gjorde så mungiporna pekade mer neråt..

Söndag.

en vanlig söndag, imorgon börjar en ny vecka..
igår var jag med 3 söta små filurer madlene, amanda och martin. jag övernattade hos madlene det var ytterst trevligt, fett längesen var det!
idag på kvällen åkte jag in till staden och träffade en tuff brud vid namn amanda, vi lagade goda varma mackor... Muuuuuuums !
den här skulle jag lagt in i söndags men nu kommer den lite sent ist.

RUBRIKEN VEM BRYR SIG

idag fick vi våra klasströjer... jag har ingen aning varför det står '' vi i 9an har haft sex terminer tillsammans'' och så står det 08-11 det är den tiden som jag har gått på lugnvikskolan.. men inte de andra, vafan.
jag orkade inte lägga upp en bild på den nu men kanske kommer senare i något annat inlägg!
men bara för att jag fick så grymt god mat i danmark så kan jag dela med mig lite .. iaf så ni får se hur gott det ser ut!

rädd men awesome kväll ändå

igår så kom ett gäng till min läskiga källare.. vi kollade på halv the groudge och hela paranormal activity 2.
Men det var ganska mysigt ändå, =)
som jag sa i förra inlägget tycker jag att lovet har gått för fort! här kommer lite bilder ifrån kvällen, pusss och kram.

snabbt lov eller vadå?

Jag tycker att lovet har gått överdrivet snabbt men det kanke är också för att jag har varit i både skåne och köpenhamn. men ikväll kommer jag ha det jättemysigt med, madlene,amanda,caleb,martin saad och jonte!
om ni får ett sms där det står att jag är rädd kanske ni förstår att jag är för vi ska kolla på skräckfilmer. Jag kommer att dö lite grann.. men jag har ju flera stycken runt omkring mig så då hoppas jag att de ska rädda mig, om de inte är lika fega som mig.  här kommer lite bilder ifrån mitt loov.
PUSSSSSSSSs

HEMMAAA

kom med nattåget vid halv åtta tiden, egentligen skulle jag kommit fram vid kvart över sex. men sån tur var tåget försenat så jag fick sova lite till.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag vill iaf hitta på något med någon idag så hör av er om ni ser detta !
Jag tycker danska är förrvirrande fult !
pussspusss!

JAG ÄLSKAR FRIDA.

Frida du typ gör min vardag bäst, för du skriver alltid så jag garvar det spelar ingen roll vilket humör jag är på jag lovar jag garvar ändå.. liksom hur skulle jag klara mig utan denna människa??
förra året så typ kände vi knappt varandra, känns as längesen... hihi jag gillar dig min fina vän.
du er min besta ven bara så duuu veeeet!
haha jag hade lust att vara gullig idag! Bara för linli inte tror jag saknar henne så har hon fel, men hon måste bara förstå att hon inte får flytta till stockholm för då kommer jag gråta floder, LINLI OM DU FLYTTAR SÅ KOMMER VI OCH TAR HEM DIG IGEN, om du vägrar att följa med kommer jag använda våld! så linli snälla stanna i ''underbara'' östersuuuund? :)

Underbara människor

hej underbar människor, ni som läser detta förstår nog inte riktigt hur mysigt jag har haft det med underbara människor i skåne! Ja de som jag har träffat förstår mig iförsig, hehe.
Nu ligger jag i en bäddsoffa hos mina mormor och morfar. I lördags kom jag till helsingborg, och sigge och kajsa mötte mig på parongen när jag kom med tåget. Vi kollade på en jätte mysig film som vi alla tre tyckte om. Jag trodde att vi skulle vara uppe länge och prata hela natten för jag saknat de så, men vi var duktiga att lägga oss vid 12 tiden. Nästa dag, söndag kom salome,johanna,david och isak till våran söta vän kajsas hem. Jag sigge och kajsa hade fixat fruktsallad, och då bestämde vi oss för att gå ut i det vackra vädret och ha picnik. Efter några timmar efter att vi myst ute, så gick vi hem till kajsa och spelade lite spel och sedan stack vi till bussen för att åka till helsingborg på en gudtjänst som min kusin skulle predrika.För några timmar sedan träffade ellinor och jakob , vi åt på en resturang och åt oss riktigt mätta! Det känns verkligen som jag inte får i mig något alls till, men det var iaf jättegott! Jag är jätte nöjd med min helg! Jag längtar faktiskt lite hem, imorgon bär det iväg till köpenhamn det ska vara jättemysigt!

Tågresa till skåne!

hallloj, nu var det ett tag sen jag skrev sist, nu sitter jag på tåget med min kära mor och far. De går på fler och fler folk på tåget, fast tåget går lugnt och försiktigt.
sådan tur är fick jag internet på tåget, så då harjag lite mer och göra myyysigt!
Men igentligen tycker jag det inte är så jobbigt att åka tåg, det kan faktiskt vara mysigt när man har något att göra men om man bara sitter och väntar på att tiden ska gå mycket fortare så går det segt såklart.
När jag kommer fram till stockholm ska jag åka vidare till lund, sen far det iväg till helsingborg. I helsingborg möter kajsa min kära vän så ska jag sova över hos henne och ha mys ! Dagen efter kommer andra massa mysiga konfavänner !
HA ETT BRA LOV ALLIHOPA!

tvärtemot gårdagens.

dagen var tvärtemot gårdagens för att gårdagen var jag på frösö sjukhus, habavdelning. Idag fick madlene sina handgloves, mycket vackra bilder fick jag med min fina kamera.
Frida kan alltid göra mig på bra humör.. jag vette fan hur, men idag var hon lite sur..
Men madlene fick det hon önskade sig iaf! HANDGLOVES !
hejhopp.

RSS 2.0